Akinek a tudás megszerzése drága, vajon számol-e a tudatlanság költségeivel?

Tonk Emil
Üzleti Patika 5

 

Bátran merem közzétenni, hogy ez a munka, amit a kezedben tartasz, megint beminősítette magát a - szerencsénkre - igen csak bővülő szakmai alapművek közé.
A siker nem véletlen. A siker nyomokat hagy maga mögött, és Emil ismételten mesterien helyezte ezeket bele ebbe a könyvbe. Nem neked kell, Kedves Olvasó, ezeket a sikerhez vezető lábnyomokat, elveket, ideákat feltalálnod, saját bőrödön kitapasztalnod, hanem megelőzve téged, Emil ezt itt összeszedte. Neked már csak ehhez a szakkönyvhöz kell nyúlnod segítségért. Nem véletlen használtam a szakkönyv szót. A fiatal, pályakezdő statikusnak sem kell korszakalkotó statikai felismeréseket tennie, hogy a munkáját elkezdhesse. Szakkönyvöz nyúl. Nem kell végignéznie, amint az általa feltételezett statikai alapelvek csődöt mondanak, és összedől az építménye. Szakkönyvhöz nyúl.
Őszintén remélem, hogy e könyv olvasása közben kitaposott lábnyomokban fogod magad találni! Őszintén remélem, hogy sikerre viszed az üzleted. Ha a szponzorod, a céged, a termékeid, szolgáltatásaid rendben vannak, már csak rajtad múlik, neked kell a magad részed letenni az asztalra! Emil ezzel a könyvvel letette a saját részét, rajta ne múljék!

Baráti szeretettel:

Váczy Károly 
NuSkin
Team Elite

***


Tonk Emil széleskörű szakmai tapasztalata, és az MLM üzletág legjobbjaival kialakított szoros személyes kapcsolatai teszik hitelessé és rendkívül értékessé ezt a könyvet. Közel 20 év gyakorlat, számtalan előadás, üzleti találkozó és konzultáció adja az alapját a rendkívül frappánsan és humorosan megfogalmazott sikerrecepteknek. Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének egy hosszútávon sikeres és jövedelmező MLM üzletet kiépíteni, és már ráéreztek arra, hogy ez egyedül nem fog menni. Egy jól működő MLM vállalkozás olyan, mint egy összehangolt csapatjáték, ahol elsősorban nem sok emberre, hanem megfelelő vezetőkre van szükség. Na de milyen hozzáállásal és tulajdonságokkal rendelkezik a megfelelő vezető, miről lehet felismerni, és hogyan lehet megtalálni? Hogyan lehet megfelelő vezetővé válni, és jó példával elöljárni? Belülről teljesen máshogy néz ki egy MLM üzlet, mint ahogy azt a laikusok kívülről feltételezik. Itt egy átfogó betekintést kap az olvasó arról, hogy mi a teendője, és milyen emberré "kell" válnia annak, aki elhatározta, hogy sikerre viszi az MLM üzletét.


Vágyi Jenő James 
Amway
Ügyvezető Gyémánt
a "Legyél Szabad Ember" című könyv szerzője

***


Most, amikor pörgeted a neked írt Üzleti Patika lapjait, már keresed a TITKOT: "Hogyan leszek sikeresebb, hatékonyabb, példamutatóbb, másolhatóbb, követhetőbb...?"
Tudod, az új idők, új kihívásokat támasztanak. A fejlődés és a tudás folyamatos bővítése elengedhetetlen, ha embereket vezetsz. Olyan hozzáállásra van szükség, amely követendő példát jelent, irányt mutat, a problémákra megoldással válaszol. Napjainkban, amikor a világ változása próba elé állít, tettre kész, haladó, segítőkész, tanuló és tanító vezetőként nézhetsz szembe vele. Ez a könyv segít neked!
Kiknek jelent biztos alapot a kötet? Azoknak a hálózatépítőknek, akik elindultak egy új úton. Azoknak, a csapatépítőknek, aki fontosnak tartják a másolódást és a másolhatóságot, és új vezetőket szeretnének "kinevelni". Azoknak a nagy csapatépítőknek, csapatvezetőknek is, akik a fejlődés hívei... és mindenkinek, aki vezetőként gondolkodik, vagy szeretne gondolkodni!

Kedves Emil!
Köszönjük a barátságodat, s a hosszú évek eredményes együttműködését, a munkádat!
Nagyon vártuk már ezt a könyvet, s a csapatunkra tett hatását!

Fekete Zsolt és Ruskó Noémi
Forever Living Products
Zafír Managerek

***


Immáron 17. éve dolgozom MLM üzletben, és a feltett kérdések túlnyomó többsége a vállalkozásunkkal kapcsolatban a VEZETÉSRŐL szólt és szól a mai napig. Az MLM-ben a vezetővé válás folyamata egyenlő a sikeres üzlet felépítésével és működtetésével.
Ezért mérhetetlenül hálás vagyok Tonk Emil barátomnak, hogy ezt a hiánypótló könyvet - a tőle megszokott és oly nagyra becsült szellemességgel és alapossággal - megírta számunkra.

A lapok bölcsessége az eredményes vezetés kulcsfontosságú elveinek gyűjteménye.

Könnyed és ideillő humorral, mégis didaktikus pontossággal, lapról lapra, fejezetről fejezetre kalauzol végig bennünket azon törvényszerűségeken, amelyek ebben az üzletágban kőbevésett igazságok. 
Fogadjuk meg, és alkalmazzuk őket!

Bátran ajánlom e könyvet azoknak, akik egyszerűen csak kíváncsiak, leginkább azonban azoknak, akik a sikeres üzletépítés célját tűzték ki, mert olvasmányossága, és fűszerezett humorossága ellenére is pontos, alapos gyakorlatias mű.
Határozott, világos és egyértelmű tanácsai ellátják az olvasót a szükséges fegyverzettel, hogy jó és még jobb vezetővé válhasson!

Tessék vigyázni! Nagyon jó!

Szalai Gyöngyi és Máté Gábor
Amway
Gyémánt Független Vállalkozók

***


Végre! Ez már nagyon hiányzott...

Az Üzleti patika sorozat 5. kötete ismét egy nélkülözhetetlen könyv vezetők és leendő vezetők számára.
Mindannyiunkban él a vágy, hogy jó vezetők legyünk, hogy rendelkezzünk azokkal a képességekkel és eszközökkel, amikkel minél több követőt be tudunk vonzani.
Ez az út kinek göröngyös, kinek sima, kinek hosszabb, kinek rövidebb, de igazán sikeres vezetők akkor leszünk, ha végigjárjuk és megmutatjuk az utat.
E kiváló vezetéstechnikai mű, tartalmas, gyakorlatias útmutatásaival, könnyed hangvételével képes támogatni a vezetővé - a jó vezetővé - válás folyamatát, mind a tanulási, mind a fejlődési szakaszokban.
Szívből ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, aki nem csak megálmodja az álmait, hanem valóra is akarja váltani magáért és másokért.

Kedves Emil! Gratulálok és köszönjük, hogy ebben is számíthattunk Rád!

Tisztelettel és szeretettel:

Szögyényi Ildikó
YessPlus
Zafír Manager

***


Egy életmű teljesebb lett...
Tonk Emil Üzleti Patika 1-4. TONKönyv köteteiben összefoglalta és közkinccsé tette, amit az MLM alapokról tudni érdemes. Az új, 5. kötete "a csillagos ötös" a vezetővé válást, a vezetői gondolkodást, a vállalkozás menedzselést, a nemzetközi szponzorálást - pl. a magyar kisebbségi területeken - és még számtalan izgalmas kérdést tárgyal, és hiánypótló a magyar piacon. Régen vártam magyar szerzőtől MLM vezetői-szervezői munkát segítő könyvet.

Köszönöm, Emil, hogy megírtad, köszönöm az előző 4 könyved is magam és a munkatársaim nevében, melyekkel, mint magyar szerző közreadtad elméleti és gyakorlati ismereteidet, és ezzel segíted mindnyájunk munkáját. Köszönöm az értékes, színvonalas előadásaidat hálózatunknál, tanácsaidra, írásaidra a jövőben is számítunk!

Lőrincz János
Ökonet
Arany-fokozatú hálózati igazgató

***


Az élet bármilyen területén tevékenykedik Ön, Tonk Emil bölcs mondataira feltétlenül szüksége lesz ahhoz, hogy a munkáját sikeresen, hatékonyan tudja végezni.
Az élet Emilt is kipróbálta és megmérte, vajon a tudása mit jelent az üzleti világban? Üzleti profizmust képvisel nemzetközi szinten is! Mondatai sokunk életét formálják, teszik gazdagabbá, értékesebbé.
Orvosok vagyunk, 11 éve annak, hogy találkoztunk a Forever Living Products csodálatos termékeivel. Korábban nem építettünk hálózatot és természetesen bennünk is volt félelem, bizonytalanság a szokatlan, hagyományokat felborító módszerrel kapcsolatban.
1998 elején Emil tartott előadást Székesfehérvárott "Mi is az MLM?" címmel, mely "lebontotta bennünk a falakat", és aztán már nem lehetett kérdés, hogy mi is képesek leszünk arra, hogy saját sorsunkat a kezünkbe vegyük.
Elegancia, humor, könnyedség, magabiztosság és megalapozott tudás jellemzi Emilt, akire csapatunk mindig számíthat. 12 éve tanítómesterünk, és nekünk ő már több ennél, mert igazi barátunk!
Megtisztelő számunkra, hogy a könyv ajánlása kapcsán e sorokat leírhattuk. Emilnek jó erőt és egészséget kívánunk, Önnek, pedig jó tanulást!

Dr. Seresné Dr. Pirkhoffer Katalin és Dr. Seres Endre
Forever Living Products
Zafír Managerek

***


Ha hatalmas vagyont szeretnél felhalmozni és értéket teremteni, akkor találj, vagy hozz létre egy olyan lehetőséget, ahol erre esélyed van, sajátítsd el az ehhez szükséges helyes pénzügyi intelligenciát! Vedd magad körül olyan emberekkel, akiknek bizonyíthatsz, az elszántságod tegyen kitartóvá a nehéz helyzetekben! Legyen bátorságod és önuralmad a mindennapokban, fejleszd a képzelőerődet és a céltudatosságodat, társuljon lendület a helyes szorgalmadhoz! Tudd, meg hogyan költekezz okosan, és végül, ami a legfontosabb, érd el, hogy környezeted kitűnő Vezetőnek tartson!
Úgy gondolom, hogy az ember azért él, hogy élvezze az élet adta gyönyörűségeket és lehetőségeket. Kitűnő Vezetőként minden esélyed megvan erre!
A világon minden sikeres, vagyonos embernek kitűnő Vezetővé kellett válnia! Ha olvashatták volna ezt a könyvet, most előrébb tartana a világ.
Kívánom neked, hogy legyen erős akaratod és elég időd, hogy legalább háromszor elolvasd ezt a könyvet, és kitűnő Vezetővé válj!
"Vezessen" ez a könyv a célodhoz!

Leinemann Zsolt
ScienNet - Gazdagodjon.com

***


Sokan beszélnek róla, de kevesen tudnak igazán egyszerűen, mindenki számára érthetően beszélni erről az üzletről. Tonk Emil ezen kevesek közé tartozik. Ez a könyv elnézést a kifejezésért igazi "monkey-proof" olvasmány, azaz bárki, aki kezébe veszi a könyvet, megérti, hogy melyek azok a sarokpontok, amelyek nélkül itt az MLM-ben nem lehet sikert elérni. Ezt az 5. kötetet - ami a témaválasztást illeti - akár mi is megrendelhettük volna. Pontosan azokról a témákról, kihívásokról olvastam a könyvben, ami minket is napi szinten foglalkoztat. Olyan izgalmas kérdésekre kaptam választ, mint például: "Hogyan alakíts ki profi másolódást?" vagy "Mi történik, ha valaki két hálózatot épít egyszerre?" vagy "Hogyan újulhatsz meg az MLM üzletben?". Témagazdagsága lenyűgöző. De ennél is jobban megfogott az, hogy egy-egy kérdést mennyi szempontból vizsgál meg és elemez ki a szerző. Teszi mindezt úgy, hogy közben tanít, javasol és lelkesít. A kéziratot elolvasva eszembe jutott a mondás: "Nem attól lesz tökéletes valami, ha már nem tudunk mit hozzá tenni, hanem attól, ha már nem tudunk mit elvenni belőle". Tonk Emil könyve ilyen. Gratulálok hozzá, és jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Katona József
LR Health & Beauty Systems Kft.
Ügyvezető Igazgató

***


Sokan mondják, hogy könnyű azoknak, akik időben léptek be valamelyik MLM hálózatba. Igen, fontos az időpont, én is 1991-ben kezdtem pénzügyi területen hálózatot építeni. Szerencsétlenségemre akkor nem voltak ilyen könyvek, amely érthetővé, átláthatóvá tették volna munkámat.
Tonk Emil a sikertechnikák és a teljesítménynövelési módszerek egyik legkiválóbb szakértője. Könyve a felszíni bemutatásnál sokkal többet láttat ebből a tudásból: gyakorlati tanácsokkal válaszol az ezernyi feltett kérdésre. Tippeket kaphatunk arról, hogy melyek a sikeres hálózatépítéshez szükséges ismeretek és technikák, átfogó képet az ideális MLM vezetői szemléletről és a példamutatásról, valamint a munkatársakat motiválásáról.

Jó olvasást, sikeres alkalmazást kívánok minden kedves Olvasónak!

Farkas János
UFS Group Holding Zrt.
Értékesítési Igazgató

***


Vezetők, figyelem! Az Üzleti Patika immár ötödik kötetében ezúttal a jelen és a jövő vezetőinek szólnak a hasznos információk - azoknak, akik jó vezetőkké szeretnének válni, illetve azok maradni, mind az MLM, mind a klasszikus vállalkozások terén.

Ki tekintheti magát vezetőnek? Szinte bárki, aki képes kézben tartani saját vagy családja, lakóközössége sorsát, aki vállalkozóként - de akár még alkalmazottként is - önállóan, kreatívan végzi a munkáját, akinek van felelős véleménye a dolgokról, aki jó csapatjátékos, aki jó példával jár elől, akire a társai hallgatnak. A vezető nem születik - vezetővé válhat az ember. Néhány személyes tulajdonság kell ugyan hozzá, de a vezetés tanulható, bár alapvetően nem az intézményes iskolázottság függvénye.

Vezető szinte bárkiből lehet, mégsem lesz mindenkiből. Bár a vezetéselméletnek kiterjedt szakirodalma van, Tonk Emil ebben a témakörben is sajátos, a hazai viszonyokra alkalmazható szemléletet képvisel, a tőle megszokott, közkedvelt stílusban. Könyvéből megtanulhatjuk,mi az útja a vezetővé válásnak, és milyen tényezőkre kell odafigyelnünk, amelyek a vezetői törekvéseknek gátat szabhatnak. Széleskörű szakmai tapasztalataira támaszkodva bátorítást ad azoknak, akik a vezetővé válás - néha nem könnyű - útját választják. Néhány kiemelhető témakör: helyes hozzáállás, a rugalmas változás képessége, világos kommunikáció, együttműködés, visszajelzés, pozitív életszemlélet, empátia, motiváció, dicséret.

Az okos vezető nem féltékeny; olyan emberekkel veszi körül magát, akik többet tudnak, többet akarnak tudni, sőt akár még többet is keresnek nála, hiszen ettől az ő szervezete lesz jobb, okosabb, és ő maga is több elismeréshez és pénzhez fog jutni.

Ajánlom ezt a kötetet mindenkinek, aki meg akarja tanulni, hogyan legyen igazi vezető - mind a személyes, mind az üzleti életében. Szeretném remélni, hogy ez a kör nagyon széles, mivel az egyének (és ezzel együtt országunk) felemelkedése csak az ilyen, felelősen gondolkodó emberek összefogásától várható.

Sallay Katalin szakmai szerkesztő
okl. gazdasági mérnök, v. főiskolai tanár
a hazai Cashflow oktatóképzés vezetője

***


Kedves Olvasó! A kezedben tartott ötödik Üzleti Patikának egyetlen célja van: hogy eljutasson Téged az MLM, vagy bármely más vállalkozás fellegeibe. Megtudhatod, hogyan viselkedj felelős és profi vezetőként, tanácsokat kapsz a vállalkozásodban dolgozók motiválására és a felkészült kommunikációra. Olyan készségekről olvashatsz, amelyekre biztosan szükséged lesz, ha a csapatodban dolgozók száma elkezd dinamikusan növekedni.

A vezetői készségeket kiegészíti egy színes fejezet, az MLM magasfoka, amely olyan kérdések sorát tárgyalja, amelyeket sosem mertél megkérdezni, vagy amelyeket az embereid nem biztos, hogy szívesen kérdeznek meg tőled. Ha ezt a bizonytalanságot látod a társaidon, akkor legegyszerűbb, ha a kezükbe adod ezt a könyvet.

Jó szórakozást és vidám tanulást kíván:

Esz Gábor
A könyv szerkesztője

 

4.200 Ft
Vásárlási folyamat

Belépés – Regisztráció

Web áruházunkban regisztráció nélkül vásárolhatsz. Adataidat a megrendelési folyamat végén a megrendelő űrlap kitöltésénél adhatod meg.

Böngészés – Kosárba helyezés

Oldalunkon a különböző termékkategóriák között böngészve egyenként kosárba helyezheted a kiválasztott termékeket.

Kosár tartalma – Megrendelés

A kiválasztott termékeket – az ár és a szállítási költséggel együtt – az oldal tetején látható Kosár ikonra kattintva bármikor megtekintheted.
A vásárlás befejezéséhez kérlek, töltsd ki a Vásárlói Adatokat.
Az űrlap alján a Megjegyzés mezőben üzenhetsz nekünk. Vásárlásodat a Megrendelem gombra kattintva véglegesítheted.

Megrendelés visszaigazolása – Fizetés

A megrendelést követően egy automatikus e-mailt küldünk részedre, mely a megrendelésed beérkezését jelzi. A termékek kiszállítási díja csomagonként 1.390,- Ft, melyet a csomag átvételekor tudsz rendezni.

Hamarosan lehetőség lesz banki utalásra, illetve bankkártyás fizetésre is.

Szállítás futárszolgálattal

Csomagodat a megrendelést követő 2-5 munkanapon belül a Sprinter Futárszolgálat szállítja ki, hétköznapokon 8.00 és 17.00 óra között. A kiszállítás napján, a futár telefonon értesít a szállítás várható idejéről. Ezért kérünk, olyan címet és mobilszámot adj meg, amin napközben elérhető vagy. A Megrendelő űrlap alján a Megjegyzés mezőben beírhatod a futárnak szóló információkat is. Amennyiben a futár nem talál a megadott címen, úgy másnap ismét megkísérli a kiszállítást. Kétszeri sikertelen kézbesítést követően a csomag visszakerül hozzánk. Ezt követően azt csak ismételt szállítási költség terhe mellett tudjuk újra elküldeni.

Termékgarancia – Jótállás – Csere

Lehetőséged van a törvényi keretek között elállni a vásárlástól. A terméket a kézhezvételt követő 8 munkanapon belül visszaküldheted részünkre, mi visszaküldjük a pénzt. Amennyiben hibás, sérült termékkel találkozol, azt kérlek, juttasd vissza részünkre, és újat küldünk helyette.